BEVAR RETTEN TIL RETFÆRDIG PENSION

Jørn, 64 år: Jeg ved ikke, hvordan jeg har det i morgen eller om et halvt år

Jørn Nehlsen er 64 år, murer og slagteriarbejder fra Oksenvad. Han er en af de danskere, som har fået ret til tidlig pension.

"Det var en stor lettelse at få tildelt Arne-pension, for nu ved jeg, at jeg kan trække mig tilbage uden at skulle igennem alt muligt. ", siger Jørn

Jeg har haft et rigtig godt arbejdsliv, og det har jeg faktisk stadig. Jeg er glad hver morgen for, at jeg selv kan stå op og tage tøj på og gå på arbejde.

Jeg søgte Arne-pension, fordi jeg ikke kan se ud i fremtiden. Jeg ved ikke, hvordan jeg har det i morgen eller om et halvt år.

Jeg læste for nylig en historie om en kvinde i Vejle, der blev jagtet af jobcenteret, selvom hun var dødssyg. Der vil jeg helst ikke ende.

Jørn Nehlsen, 64 år

Jeg læste for nylig en historie om en kvinde i Vejle, der blev jagtet af jobcenteret, selvom hun var dødssyg. Der vil jeg helst ikke ende.

Mit arbejdsliv har altid været meget fysisk. Da jeg var murer, havde vi ikke mange hjælpemidler, og slagteriarbejde for 30 år siden kan man slet ikke sammenligne med i dag.

Det kan godt mærkes i kroppen. Der er mange småskavanker.

Det var en stor lettelse at få tildelt Arne-pension, for nu ved jeg, at jeg kan trække mig tilbage uden at skulle igennem alt muligt.

Hvis det bliver nødvendigt. Det handler om tryghed. Nu kan det ikke gå helt galt.