Kære Søren Pape: Lyt til Flemming, Susanne, Robert og Sonja!

FH arbejder for, at alle politikere bakker fuldt op om retten til tidlig pension. For der er stadig partier, som ikke helhjertet støtter modellen, eller endda helt vil fjerne retten igen. Hør herunder Flemming og Susanne fortælle om deres oplevelser gennem et langt og hårdt arbejdsliv.

Nu kan jeg nyde livet med mine børn og børnebørn, inden jeg er helt slidt op.
Der er mange, der ikke kan holde til at arbejde, til de er 70. Det ville være forfærdeligt, hvis alle skulle det. Jeg har mange yngre kolleger, der allerede er slidt.

Sonja, butiks- og rengøringsassistent

Jeg så Søren Pape sige, at det ikke er rimeligt, at folk på Arne-pension lever for andres penge. Det var godt nok respektløst.

robert, vvs’ER

Jeg tager tit smertestillende for at kunne gå på arbejde. Det er ikke spor fornuftigt at holde folk på arbejdsmarkedet, indtil vi får så store skavanker, at vi ikke kan passe os selv!

SUsanne: frisør, kontorbetjent, butiksmedarbejder og lagermedarbejder

De politikere, der står og taler om raske mennesker på pension, må jo tro, at mursten stabler sig selv. Lakridskoger er et hårdere job, end man skulle tro. Vi kogte lakridsen i meget store kedler, som skulle tømmes ud med håndkraft. Jeg kan stadig huske min første uge, hvor blodet løb frit fra vablerne.

Flemming: Erhvervsfisker, lakridskoger, bryggeriarbejder og socialrådgiver