Annemette Eichner

Jeg har aldrig ønsket at være leder. At komme væk fra patienterne. Det er jeg så glad for, jeg aldrig kom. Men det har betydet, at jeg har skullet klare de hårdeste ting ved jobbet i hele mit arbejdsliv!

Mary-Ann Warthe Søgaard

De politikere, der vil af med Arne-pensionen igen, skulle skamme sig. De har jo sikret deres egen pension på nogle helt andre vilkår. Måske skulle vi give dem en maksudbetaling på 13.740 kroner!

Bjarne Rasmussen

For faen, jeg var lettet, da jeg fik Arne-pensionen. Jeg har jo længe været nervøs for, om jeg kan arbejde, til jeg er 67. Selvfølgelig er det ikke nogen kongeløn, men får, men man kan holde udgifterne for døren, hvis smerterne bliver for store til at arbejde

Bjarne Smedegaard

Det må have været en stor kamel at sluge for Venstre at anerkende Arne-pensionen. De prøver at samle stemmer. Jeg håber, de fleste vil huske, hvad Venstre før har sagt om den!

Gitte Svensson, 61 år, optiker/dagplejer

Efter kemoterapi og strålebehandling husker jeg ikke så godt længere og har svært ved at lære nye ting. Jeg er blevet opsagt flere gange. Jeg var glad, da jeg fik bevilliget Arne-pension. Desværre kan ikke bruge den, før jeg er fyldt 64. Så der er lang vej endnu!

Flemming Steen Jensen

Når nogle partier vil rulle muligheden for tidlig pension tilbage, udstiller de bare, hvor langt de er fra det rigtige arbejdsmarked. Vi har brug for det!

Ib Hansen

Det er ikke altid, politikerne ved, hvad de snakker om. Der er nogle partier, der åbenbart ikke kender til at have problemer med kroppen, når de vil fjerne Arne-pensionen igen.
I dag ønsker jeg mig, at der havde været mere omtanke om vores arbejdsmiljø!

Jens Christian Kjeldsen

Jeg synes efterhånden, jeg har taget min tørn, og det kan også mærkes på min krop. Jeg vil gerne nå at opleve noget sammen med min kone, mens jeg stadig kan.

Det er meget usympatisk, at nogle partier vil fjerne Arne-pensionen.

Iver Thomsen

Politikerne, de kan jo gå på pension, når de er 60. Og få en fed pension af staten. Så skal de heller ikke tvinge os andre til at arbejde, til vi er helt slidt op!